Тавричанський ЗДО, Тавричанка
Херсонська область, Каховський район

Правила під час карантину

Правила для батьків

На час  відвідування дітьми Тавричанського КЗДО у період карантину пов’язаного  з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) відповідно до постанови головного державного санітарного лікаря України № 8 від 25.08.2021 року

Шановні батьки!

1.Перш ніж вести дитину  до закладу вперше, необхідно отримати у сімейного лікаря довідку форми 0-86  для відвідування ЗДО, довідку про епідоточення, копію карти щеплень. Дитині що вже відвідували заклад раніше, але протягом трьох днів була відсутня – довідку від сімейного лікаря, що здорова.

2.Приводити до закладу можна  тільки здорову дитину. Якщо є ознаки гострої респіраторної інфекції ,  дитині заборонено відвідувати організований дитячий колектив.

3.Ранкове приймання дітей до ЗДО (7.00-8.00) та передачу  в кінці дня  (до 19.00), проводить вихователь групи    на ігровому майданчику,  на території закладу за межами його  будівлі.

4.  За несприятливих погодних умов приймання та передача дітей  відбувається    в роздягальних групових осередках.  За умови перебування в закладі або на його території батьки, або особи, які їх замінюють, повинні використовувати респіратори або маски, що закривають рот і ніс.                                                     

  5.Температурний скринінг дітей проводиться безконтактним термометром  під час ранкового прийому (початковий).   Діти, у яких виявлено температуру тіла вище 37,2°С або ознаки респіраторних захворювань  при  початковому скринінгу, не допускаються до відвідування ЗДО.

6. В разі виявлення  ознак гострої респіраторної хвороби або температури тіла понад 37,2°С, за відсутності батьків, діти тимчасово ізолюються  в медичному ізоляторі, невідкладно інформуються батьки, та приймається узгоджене рішення щодо подальшої допомоги дитині.

7.Дотримуватися дистанції у 1.5 м  під час спілкування з працівниками закладу або з іншими батьками.

8.Дитині не дозволяється брати з дому іграшки ( особливо м’які та м’яконабивні).  З собою дитина може мати лише змінний одяг у спеціальній торбинці , який   в кінці дня забирається батьками додому.

9.Масові заходи  за участю батьків,   запрошення творчо-розважальних колективів та інших осіб які не є співробітниками закладу, заборонені.

10.Дотримуватися протиепідемічних заходів  та навчати цьому свою дитину.

11.Батьківські збори проводяться дистанційно.

12.Інформування щодо встановлених обмежень та умов обслуговування відбувається на території закладу, у телефонному режимі  та на офіційних сторінках ЗДО в мережі інтернет- і –  соціальних мережах.

Будьте здоровими,  бережіть себе і своїх дітей!

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *